Kulinaarinen kokemus 5.4.2024

5.4.2024 Kulinaarinen lounas Pescaderia Los Mellizos, Arroyo de la Miel.

Viime vuonna meillä oli teeman lammas ja paikkana oli erinomainen ravintola Fuengirolassa - Meson las Salinas! Tänä vuonna päätimme että teemanamme olisi merenantimet. Kelatessamme paikallisia ravintoloita jotka ovat erikoistuneet meren antimiin ja jossa emme vielä ole nauttineet kulinaarista ateriaamme yhdessä, löysimme tämän Pescaderia Los Mellizosin. Valintaamme vaikutti ensinnäkin se, että tästä ravintolasta saimme hyviä kommentteja monelta taholta. Kävimme muutaman kerran testaamassa ravintolan ruokalistaa ja totesimme sen hyväksi.

Herkuttelimme siis merenantimilla. Lounas oli aivan loistava ja koostui upeasta jaettavasta alkupala lautasesta, "parrilada de marisco", joka sisälsi monenlaisia simpukoita rapuja ja kaikenlaisia äyriäisiä, kala-ja langostinovartaasta, "broceta de rosada y langostinos" ja jälkiruokana oli todella herkullinen suklaakakku sekä erinomaiset viinit ruokajuomina. 

Oli todellinen kulinaarinen kokemus!

Lounaaseen osallisttui 37 henkilöä

 

Ravintolan historiaa

Perustajilla, Montes-veljeksillä on laaja kokemus alalta, jolla he käytännössä syntyivät ja kasvoivat, mikä on antanut heille paljon tietoa raaka-aineista, joiden parissa he työskentelevät päivittäin.

Näiden veljien vanhemmat, Pepe Montes ja Loli Montero, pitivät tavernaa La Malaguetassa 1950-luvulla. Pepe Montesin taverna oli viimeinen La Malaguetan vanhoista rakennuksista, joka säilyi pystyssä, kun pakkolunastukset tehtiin. Talon ja yrityksen myynnin jälkeen "los Montes" perusti piknikalueen Nerjaan. Näin he aloittivat uuden vaiheen, joka kesti lähes kaksikymmentä vuotta. Vuonna 1978 he vaihtoivat Nerjan Benalmádenaan, silloin keskellä turistibuumia. Siellä he avasivat Saint Tropezin rantabaarin ja kalakaupan. Siitä liiketoiminta lähti käyntiin.

Costa Solista tuli koti tälle yritykselle, joka sai nimen "Los Mellizos" Ramónin ja Florencion (jotka ovat kaksoset) mukaan. Myös heidän veljensä José Pascual ja Pedro David olivat mukana ravintoaltoiminna johdossa. "Los Montesin" toinen sukupolvi otti lopullisesti ruorin patriarkan kuoleman jälkeen ja lähti kasvupolulle 80- ja 90-luvuilla, mikä on tehnyt "Los Mellizosista" yritysryhmän, joka tunnetaan sen hyvästä ammattitaidostaan ja korkea tasoisesta raaka-aineiden laadusta.

”Olemme tietoisia kuulumisesta yhä vaativampaan ja kilpailukykyisempään toimialaan; Tästä syystä olemme valinneet tarjonnassamme ja tiloissamme innovatiivisen politiikan, jonka avulla voimme taata laatua unohtamatta vanhempiemme perinteitä ja hyvää työtä”, Ramón Montes.

Saint Tropezin rantabaari on tämän yrityksen lippulaiva ja sieltä koko perheyritysprojekti alkoi. Ajan mittaan tähän liiketoimintaan liittyi viisi muuta ravintolaa, joita pyörittivät perustajien lapset ja joihin liittyy vähitellen kolmas sukupolvi. Yksi yhtiön päätoimialoista on tällä hetkellä kalan ja äyriäisten myynti, joka on keskitetty varastosta Arroyo de la Mielin teollisuusalueelle, Benalmádenaan. Tästä lähtien Los Mellizos toimittaa lähes sata ravintolaa maakunnan sisällä ja sen ulkopuolella. Varastossa on myös ravintola, joka on kasvanut asiakkaiden kysynnän mukaan.

Los Mellizos hallitsee nykyään kahdeksaa ravintolaa, kaksi jo mainittua, Arroyo de la Mielin teollisuusalueella ja Benalmádena Costa "Saint Tropezissa", Casa Juanissa La Carihuelassa, Los Mellizos Puerto Marinassa, Los Mellizos Málagassa (pääkaupungin sydämessä). ), Los Mellizos Soho de Málagassa, Los Mellizos Fuengirolassa ja Los Mellizos Marbella.

JESUS GRACIA - LOS MELLIZOS