Yhdistyksemme

Kulttuuritoimintaa vuodesta 1989


Asociación Cultural Kaleva perustettiin vuonna 1989 Espanjan ja Suomen kulttuurinvaihtoa varten.
 

- 25 vuotta tuli täyteen 5.12.2014. Yhdistyksemme tarkoitus on perehdyttää suomalaisia espanjalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan. Tuomme Suomesta eri taiteen- ja tieteenalojen osaajia Espanjaan antamaan elämyksiä niin suomalaiselle, espanjalaiselle kuin täällä olevalle muulle kansainväliselle yleisölle. Teemme Suomea tunnetuksi kulttuurimaana ja pyrimme rikastuttamaan omaa luovuuttamme maan värikirjon laveasta kulttuuripohjasta. Pyrimme myös auttamaan taiteilijoita luomaan kontakteja paikallisiin kulttuuriyhteisöihin. Ja tutustuttamaan espanjalaisia eri alojen asiantuntijoita Suomeen ja etsimme kulttuurinvaihtoon valmiita yhteisöjä ja yrityksiä.

Liity jäseneksi tästä

                                                                      

Yhdistyksen toimisto
 

Yhdistyksen toimisto toimii päivystyksellä Kirjakauppa Hemingwayn tiloissa, Calle Maestra Conception Guidet 6, Los Boliches, 29640 Fuengirola. Päivystykset keskiviikkoisin klo 14.00 – 16.00 alkaen 25.9.13. Joku hallituksen jäsenistä päivystää.

Kaikki maksut voi myös maksaa suoraan yhdistyksen tilille. Matka- ja konserttiesitteitä, sekä liittymislomakkeita voit myös noutaa Hemingwayn kirjakaupasta.