Kulinaarinen kokemus

Mesón La Salina Av Las Salinas 28, Los Boliches, Fuengirola

Ilmoittautua voit tästä linkistä

Lammasta pääsiäistä odotellessa.

Tiistaina 28.3. klo 19 Mesón La Salina

Erityisesti liharuoistaan tunnettu ravintola

Ravintola sijaitsee Fuengirolan vanhimmassa rakennuksessa, joka on toiminut vielä 1900 -luvulla suolatehtaana. Alueen cortijo, maalaistalo tai tila oli erikoistunut suolan kuivattamisee ja puhdistamiseen. Raaka-aineen he saivat läheiseltä rannalta. Sieltä löytyi myös hiekan värisen rakennuksen rakennusmateriaali. Kun maalin alta pilkistävää seinää rapsuttaa kynnellä, sieltä rapisee vieläkin suolan sekaista hiekkaa.

 

Menú

Copa de bienvenida (cava)

Entrantes: Berenjenas fritas con miel de caña, Croquetas de puchero, ensalada de La Salina

Plato principal vaihtoehdot: Pierna de cordero lechal (karitsan potka), chuletas de cordero lechal (karitsan kyljykset) tai Merluza al horno (valkoturskaa uunissa valmistettuna)

Postres: variado de la casa (talon lälkiruokavailkoima), Café

Bebidas: Vesi, olut, alkoholiton olut

                 Punaviini Portia crianza, valkoviini verdejo (1/2 pulloa/ ruokailija)

Ilmoittautumiset 24.3. mennessä. Muista merkittä lomakkeen alalaatikkoon pääruokasi

                                       Hinta 50 €

 

 

Ruokakulttuuri on osa kulttuuria. Kulinaariset kokemukset vievät meidät jännittävälle ja herkulliselle matkalle tutustumaan Espanjan eri alueiden keittiön salaisuuksiin. Matka tapahtuu leppoisesti ja mukavassa seurassa muutaman kerran vuodessa sellaisissa hyvätasoisissa Aurinkorannikon ravintoloissa, jotka erikoistuvat jonkin alueen keittiöön. Joskus suuntaamme myös lähiympäristön ventoihin ("kestikievrit") nauttimaan maalaiskeittiön herkuista. 

Hallituys ottaa mielellään vastaan ehdotuksia siitä, missä ja millä voisimme herkuterlla.  ee ehdotuksesi joko "Ota yhteyttä" lomakkeella, päivystyksessä tai vetämällä hihasta hallituksen jäseniä jossakin tapahtumassa.