Konsertit, oopperat ja baletit

Ilmoittaudu konsertteihin ja tapahtumiin klikkaamalla sinisestä yläpalkista Ilmoittautuminen tapahtumiin ja sen jälkeen viereisestä keltaisesta laatikosta haluamasi tapahtuma.

Konserttien maksaminen: etsi sivun yläreunan sinisestä palkista painike Maksuohje, klikkaa se auki ja saat tiedot kaikista eri maksutavoista!

Bussipysäkit ja aikataulut löytyvät joko viereisestä keltaisesta laatikosta tai klikkaamalla sivun yläreunan sinisestä palkista painiketta Bussipysäkit.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Malagan filharmoninen Orkesteri Teatro Cervantesissa

Orquesta finharmonica de Malaga – Malagan filharmonikot konsertoivat kotiareenallaan Teatro Cervantesissa. Kulttuuriyhdistys Kaleva on poiminut kevään ohjelmistosta konsertteia, joihin järjestämme konserttimatkat jo yli 30-vuotisen perinteen mukaan. Bussikuljetukset lähtevät Fuengirolan länsipäädystä ja osallistujia otetaan mukaan sovituilta pysäkeiltä myös Benalmadenasta ja Torremolinoksesta.

Kalevan konserttiretket Malagan Teatro Cervantesiin alkamassa. Ensimmäinen konserttimatka on torstaina 13.10.

Malagan filharmonikkojen konsertissa kuulemme tällä kertaa myös muutaman harvemmin esitetyn klassikkosäveltäjän teoksia. Tiedossa varmasti mielenkiintoinen ja nautinnollinen konsertti-ilta.

Orkesteria johtaa Dawid Runtz

Konsertti alkaa klo 20.00 ja bussi lähtee moskeijan pysäkiltä klo18.00. Pysäkkilista löytyy ilmoittautumislomakkeelta. Muistathan merkitä pysäkkisi.

Hinta jäseniltä 30 € ja vierailijoilta 40 €, ilmoittautumiset ja maksut viimeistään 5.10. mennessä

Stanislaw Moniuszko:  ”Mazur” Oopperasta Halka

1819 Puolassa syntynyt säveltäjä, opiskeli Berliinissä sävellystä ja kuoronjohtoa. Valmistuttuaan sai urkurin viran Vilnasta.

Säveltänyt mm balettimusiikkia, pianokappaleita ja oopperoita, joista kuuluisin on Halka-ooppera.

Henryk Wieniawski: Konsertto no 2 viululle ja orkesterille

Viulisti Jesús Reina

Puolalainen säveltäjä ja viulisti, joka syntyi 1836 Lublinissa. Hän opiskeli Pariisin konservatoriossa ja konsertoi paljon pianistiveljensä kanssa.

Hän kuoli Venäjällä vasta 44 vuotiaana.

Sävellystuotantoon kuuluu kaksi viulukonserttoa sekä pienimuotoisia kappaleita pianolle ja viululle

César Franck: D-molli-sinfonia

(1882-1890) Belgialainen säveltäjä, joka vietti suurimman osan elämästään Ranskassa. Franck on ennen kaikkea urkusäveltäjä, mutta säveltänyt myös lauluja, viulusonaatin ja konsertissa kuultavan D-molli-sinfonian

To 10.11. Málagan filharmonisen orkesterin konsertti. Teatro Cervantes, klo 20

Gala Lírica

Malagan filharmonikkojen kanssa yhteistyössä järjestetyssä konsertissa esiintyy 8 laulajaa eri maista, Liettuasta, Unkarista, Espanjasta, Sveitsistä, Sloveniasta, Italiasta, Meksikosta ja Etelä-Afrikasta.

Ohjelmistossa on esimerkiksi Puccinia, Verdiä, Dvorakia, Offenbachia ja Rossinia.

Solisteina:

Brigitta Simson soprano (Hungará)

Imna Hidalgo soprano (España)

Cassandra Wyss soprano (Suiza)

David Jagodic tenor (Eslovenia)

Juan Carlos Heredia baritono (Mexíco)

Msimelelo Mbali bajo (Sudáfrica)

To 01.12.  Málagan filharmonisen orkesterin konsertti, Teatro Cervantes, klo 20:

Ralph Vaughan Williams ja Edgar Elgar

Ralph Vaughan Williams:

The lark ascending (El vuelo de la alondra)

Edvard Elgar:

Concierto para violonchelo y orquesta en mi menor

Ralph Vaughan Williams:

Fantasia sobre "Greenleevs"

Sinfonia no 6 en mi menor

Su 04.12.        Konsertti: Markus Ollila (piano) ja Aapo Korhonen (tenori).

Paikka: Srk-koti.

Seurakunnan järjestämä konsertti, mutta artistit ovat Kalevan vieraita.

Ilmoittautumislomaketta ei ole avattu vielä puuttuvien tietojen vuoksi!

Ti 06.12.        Konsertti: Markus Ollila (piano) ja Aapo Korhonen (tenori)

Málagan lasimuseo klo 19. Ilmainen sisäänpääsy.

Konsertti juhlistaa lasimuseon uutta Oiva Toikan lintukokoelmaa.

Yleisötilat kahdessa eri kerroksessa:

Yläkerrassa flyygeli ja taiteilijat ja hyvin rajoitetusti istumapaikkoja.

Mikäli haluaa näille paikoille pitää tulla hyvissä ajoin ennen konsertin alkua.

Alakerrassa myös istumapaikkoja rajoitetusti.

Ei kuljetusta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ti 29.11.2022

To 15.12.  Málagan filharmonisen orkesterin Joulukonsertti, Teatro Cervantes, klo 20.30

Tolga Kashif: The Queen Symphony,