Konsertit, oopperat ja baletit

Ilmoittaudu konsertteihin ja tapahtumiin klikkaamalla sinisestä yläpalkista Ilmoittautuminen tapahtumiin ja sen jälkeen viereisestä keltaisesta laatikosta haluamasi tapahtuma.

Konserttien maksaminen: etsi sivun yläreunan sinisestä palkista painike Maksuohje, klikkaa se auki ja saat tiedot kaikista eri maksutavoista!

Bussipysäkit ja aikataulut löytyvät joko viereisestä keltaisesta laatikosta tai klikkaamalla sivun yläreunan sinisestä palkista painiketta Bussipysäkit. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Malagan filharmoninen Orkesteri Teatro Cervantesissa

Orquesta finharmonica de Malaga – Malagan filharmonikot konsertoivat kotiareenallaan Teatro Cervantesissa. Kulttuuriyhdistys Kaleva on poiminut kevään ohjelmistosta konsertteia, joihin järjestämme konserttimatkat jo yli 30-vuotisen perinteen mukaan. Bussikuljetukset lähtevät Fuengirolan länsipäädystä ja osallistujia otetaan mukaan sovituilta pysäkeiltä myös Benalmadenasta ja Torremolinoksesta.

 To 2.2.2023 klo 20 Malagan Filharmonisen Orkesterin konsertti Teatro Cervantes

Maurice Ravel: Daphnis et Chloé, koreografinen sinfonia orkesterille

Ravellin 9012 säveltämä Daphnis et Chloè on säveltäjän  pisin teos, josta kuulemme konsertissa osat l ja ll. Tämä "kreikkalainen unelma" perustuu Logoksen noin 200-luvulla

ilmestyneeseen kertomukseen kahden paimenen tarinasta.

Konsertin aluksi kuulemme 2 puolalaisen Karol Szymanowskin teosta,

Alkusoitto konsertista en mi op 12 ja Konsertto no 1 viululle ja orkesterinne op 35

Konsertin johtaa puolalainen kapellimestari Pawel Przytocki

viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä keskiviikkona 25.1.

 

To 2.3.2023 Malagan Filharmoninen orkesteri Teatro Cervantes

W.A. Mozart: Sindonia no 14 en la mayor K 114

Sinfonia on merkitty sävelletyksi 30.12.1771, kun säveltäjä oli vasta 15 vuotias. Teos eroittuu raikkaudellaan ja kauniilla sointikuvilla säveltäjän aikaisemmista teoksista.

R.V Williams: Konsertto tuuballe ja orkesterille F molli, IRV 92.Teos sai ensi-iltansa Lontoossa 1954, säveltäjän ollessa jo 82 vuotias. Se on ilmeisen omaperäinen ja raikas teos, koka kertoo säveltäjänsä ehtymättömistä kyvyistä vielä yli 80-vuotiaana.

B.Bartók: Konsertto orkesterille Sz 116. Teos sai ensi-iltansa joulukuussa 1944 Sergei Koussevitskyn johtaman Bostonin Filharmonisen orkesterin esittämänä. Bartók sävelsi sen New Yorkissa ollessaan siellä toista maailmansotaa paossa ja hän omisti sen kapellimestarin vaimolle.

1881 Romaniassa syntynyt pianisti ja säveltäjä oli yksi etnomusikologian , ei-länsimaisten kulttuurien musiikin tutkimuksen uranuurtajista. Hän kuoli New Yorkissa 1945