Kalevan 30-vuotisjuhlaillalliset 23.11. klo 19.00

Syksyn kohokohta tulee olemaan Kalevan 30-vuotisjuhlaillallinen lauantaina 23.11.2019 klo 19.00. Paikkana on Fuengirolan kymmenen parhaan ravintolan joukkoon listattu El Higueron, Autovia de la Costa del Sol, salida 217, Fuengirola. Osoitteesta huolimatta ravintola ei ole moottoritien varressa vaan hiukan sen yläpuolella. Sieltä on upea näköala yli Fuengirolan.

Tarjolla on hyvää ruokaa, erinomaista ohjelmaa (mm. korkeatasoinen flamenco) sekä mukavaa seuraa ja iloista yhdessäoloa. Hallitus toivoo luonnollisesti kaikkien jäsenten osallistumista mutta näkisi erittäin mielellään mukana vanhoja konkareita, joitten mukana tilaisuuteen tulisi sitä kuuluisaa ”historian havinaa.”

Jäsenet € 70, vieraat € 80 (Kalevan subventoima hinta)

MENÙ ORO

Entantes:

Tartar de atún marinado con dados de manzana a la albahaca, alga wakame y mahonesa de kimchee

Pescado:

Carabinero a la espalda gratinado con ragú de setas y crema de regaliz

Sorbete: Limon al cava

Carne:

Paletilla de cordero lechal nacional asada, cous cous Calabaza y berenjenas y salsa al PX

Postre:

Crema de pasión con frutas rojas, rocas de fresas, hielo de limón y gel de hierbabuena

Bebidas: