Vuoden 2016 hallitus

hannu.vuori@hotmail.com
Puh. 678 412 179
Lisäksi: Matkojen suunnittelu ja toteutus

Koska olen aina pitänyt opiskelusta, minulle on kertynyt lääketieteen ja kirurgian tohtorin, valtiotieteen lisensiaatin (sosiaalipolitiikka) ja Master of Arts (sosiologia) tutkinnot. Toimittuani Suomessa professorina siirryin Maailman Terveysjärjestöön, jonka palveluksessa olen ollut mm. tutkimusjohtajana ja entisen Jugoslavian humanitaarisen avustusohjelman johtajana. Viimeinen YK-tehtäväni oli Kosovon terveysministerinä. Kulttuurin alalla minua kiinnostavat erityisesti kirjallisuus ja kuvataiteet. Lisäksi olen melko parantumaton keräilijä.

Annukka Salonen, varapuheenjohtajaannukkas.jpg
annukka.sal@gmail.com
Puh. 670 616 296

Valmistuin sairaanhoitajaksi Savonlinnassa v. 1968  ja toimin sairaanhoitajana noin 15 vuotta, suurimman osan ajasta Helsingissä Allergiasairaalassa. Välillä olin 5 vuotta tuotantosihteerinä äänilevy-yhtiössä ja pari vuotta tuotantopäällikkönä lasten kasetteja tuottavassa yrityksessä. Vuonna 1988 aloin opiskella erilaisia vaihtoehtohoitoja ja hierontaa, joita myös opetin helsinkiläisessä luontaislääketieteen instituutissa. Perustin oman hoitolaitoksen Helsinkiin 1991. Espanjaan muutin syksyllä 1993 ja olen toiminut täällä yrittäjänä siitä lähtien, joskin olen nyt eläköitymässä.

Anneli_Pekkala.JPGAnneli Pekkala                             pekkala.irmaanneli@gmail.com

Puh.+358 400 594561
       +34 696 804 614

Olen kauppateknikko, ravintolapäällikkö, ravintoloitsija , myös keittiömestarin taidot on. Harrastuksia golf, tietokilpailut, jooga ja yleinen uteliaisuus. Kulttuurin saralta kiinnostaa musiikki kaikissa muodoissaan rockista sinfonioihin.

Kalevassa vastuualueena onkin muun muassa konserttimatkojen järjestäminen Annukka Salosen kanssa.

Sohailin_linnan_rannalla.jpgYrjö Risunen                                                  risunenyrjo@gmail.com                                                                  Puh.+46703073889

Olen toimittaja. Päivätyöni tein Ruotsissa Sisuradiossa. Vuosina 2002-2007 myös Sisuradion kanavapäällikkönä. Kirvesmiehen ja kääntäjän töistä olen myös elantoa ja ravintoa saanut. Kirjallisuus on ollut intohimonani lapsuudesta saakka ja keskeinen osa toimittajan työtänikin. Aurinkorannikolla ja Espanjassa olen ollut eri jaksoja vuodesta 2014.

Aurora Ahola

Aurora.M.Ahola@gmail.com

+34681657659

Olen Costalla toista kauttani. Kaleva ja Málaga löytyivät heti ja sinetöivät siten talviasumisen paikan Espanjaan. Siirtyminen Turusta ja filharmonisen orkesterin ystäväyhdistyksestä Kalevaan olikin varsin luontevaa.  Klassinen  musiikki on ollut  suosikkilajini, mutta juristin ura vei turvallisempana voiton konservatoriosta ja bel cantosta. Toimin lähes koko työurani valtionhallinnossa.

Minulle ei ole vielä määritelty erityistä vastuualuetta, mutta tulen toimimaan ainakin päivystäjänä Hemingwayssa ja helpotan sillä tavalla muiden työtaakkaa.

Jäsenrekisteri, osoitteet ja jäsenmaksut:

Raija Peisa-Ruiz

rpeisajruiz@yahoo.com

puh. 615 699 489

Valmistuin diplomikielenkääntäjäksi Tampereen Kieli-instituutista v. 1970.  Koska (pelkästään) englanninkielen kääntäjille ei oikein ollut tyäpaikkoja, päädyin erään sukulaiseni ehdotuksesta Ulkoasiainministeriöön toimistoapulaiseksi (odottamaan sitä kääntäjän paikkaa).  Suureksi onnekseni minut sijoitettiin Lehdistö- ja kulttuuriosastolle, joka takasi erittäin mielenkiintoisen työympäristön ja mielekkäitä tehtäviä.  Seuraavana vuonna sain siirron New Yorkin Pääkonsulinvirastoon, jossa jatkoin samanlaisten tehtävien parissa Kulttuurineuvoksen sihteeri/avustajana, ja vihkiydyin koko sielullani suomalaisen kulttuurin tunnetuksitekemiseen.  V. 1980 avioiduin USAssa pysyvästi asuvan Espanjan kansalaisen kanssa, erosin Pääkonsulinvirastosta, mutta palasin sinne takaisin muutaman kuukauden kuluttua ja jatkoin lehdistö- ja kulttuurialan parissa vuoteen 1991, jolloin mieheni kanssa päätimme palata Eurooppaan. Asetuimme Madridiin, josta mieheni oli kotoisin ja n. vuoden kuluttua sain ‘kutsun’ astua heti palvelukseen Matkailun Edistämiskeskuksen Madridin toimistoon hoitamaan (pikaeron ottaneen) kirjanpitäjän tehtäviä.  Kulttuuri siis muuttui matkailuksi, mutta Suomen tunnetuksitekeminen oli edelleen alani.  Jäin pois töistä jo v. 2007 muuttaessani tänne Aurikorannikolle.  Liityin Kalevaan samana vuonna, jolloin joulukuussa järjestimme Suomen itsenäisyyden 90-vuotisjuhlan.

Tapahtumat ja tiedoitus:

11781645_10153543195578211_4357669931004127339_n.jpgAila Rosholm

tapahtumakoordinaattori.kaleva@gmail.com

puh. 662 533 645

Olen toiminut 25-vuotta meikkitaiteilijana. Muutettuamme Espanjaan vuonna 2008 koin, että on uusien haasteiden aika. Radiotoimittajana olen toiminut useaan otteeseen Radio Finlandiassa, kiinteistömaailmakin tuli tutuksi, mutta parhaiten viihdyin espanjalaisella hammaslääkäriasemalla asiakaspalvelussa. Nyt keskityn hääsuunnitteluyritykseeni ja Kalevan tehtäviin. Tapahtumakoordinaatoorina vastaan mm. tapahtumien osallistujakirjanpidosta, nettisivujen päivityksestä, somesta, sekä yhteydenpidosta mediaan.